INFORMATIE

Iedereen die de Avondvierdaagse loopt schrijft zich in. Klik hier om je in te schrijven

We willen jullie erop wijzen dat je bij deelname de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid moet volgen. De stichting Avondvierdaagse Zeewolde heeft geen verantwoordelijkheid in deze, jullie zijn zelf verantwoordelijk.

Als je je inschrijft dien je akkoord te gaan met de deelname voorwaarden

Klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar:

avondvierdaagsezeewolde@outlook.com

Privacy Policy Stichting Avondvierdaagse Zeewolde

Veiligheid onderweg

Je loopt met automatisch aangemaakte routes. Dat betekent dat dit geen gecontroleerde routes op verkeersveiligheid zijn, er  zijn geen verkeersmaatregelen (zoals de inzet van verkeersregelaars) die er normaal wel zijn. Daarom benadrukken wij dat het belangrijk is dat ouders/verzorgers meelopen met hun kinderen. 

Vragen over de App

Open de App:

Door te klikken op ‘Start Avond4daagse’ kun je de routes laten maken en van start gaan. TIP, maak een screenshot, print of download de route voor als het GPS signaal wegvalt.
Zie je het scherm  niet, update de app. Dit doe je door naar de app store te gaan, te zoeken op ‘eRoutes’ en te kiezen voor ‘werk bij’ (voor iPhone) of ‘updaten’ (voor Android).

Heb je andere (technische) vragen over de app eRoutes of vragen over vergeten wachtwoorden, problemen met inloggen etc. Klik dan hier daar vind je het antwoord op de veelgestelde vragen. Of neem via bovenstaande link contact op met eRoutes.

Klik hier voor het filmpje met de uitleg.

Vragen over ‘verplicht’ gebruik app

Gebruik je liever geen app of heb je die mogelijkheid niet. Je kan wel meedoen

Na aanmelding log je in op jouw account via www.eroutes.nl. Via die website kan je routes laten aanmaken, deze downloaden als PDF en printen of de PDF bekijken op hun telefoon. Het is sowieso een aanrader om de route te printen, want niet overal heb je GPS signaal.

Als je zonder eRoutes app loopt, kan je de activiteit niet bijhouden. Je hoeft geen bewijs op te sturen dat je  daadwerkelijk hebt gelopen. We vertrouwen erop dat je je best hebt gedaan en je krijgt een medaille.

Vragen over de Routes

Als je de app activeert krijg je drie routes voorgesteld. Dit is zo ingebouwd in de al bestaande app eRoutes.

Maar deze routes wisselen per dag (mits er voldoende mogelijkheden vanaf het ingevulde vertrekpunt zijn). Met andere woorden: iedere dag dat je gaat wandelen heb je de keuze uit 3 wisselende routes. Dus eigenlijk krijg je 3 x 4 = 12 routes in plaats van 4. 
Als er vanaf een vertrekpunt te weinig mogelijkheden, dan kan je ook je eigen route maken en lopen. Je kiest dan in de eRoutes app voor ‘Start Avond4daagse’ en vervolgens voor ‘Start zonder route’. De app houdt dan wel bij hoe ver en waar je loopt. Een andere optie is vanaf een ander punt te vertrekken.